Video: Tranda – SxPB feat. Grasu XXL & Smiley

0
4

Tranda - SxPB feat. Grasu XXL & Smiley

Piesa reprezintă o colaborare cu Grasu XXL și Smiley, înregistrată atât în studioul Okapi Sound, cât și la HaHaHa Production, în toamna anului trecut. Despre colaborare Tranda spune:

„Mi s-a părut un proiect cel puțin interesant de când am început să lucrez la instrumental… parcă cerea mesajul tabu. Are un aer destul de erotic și intrigant. Progresia muzicală de pe piesă am vrut să fie după aliura individuală a invitaților, să se exprime fiecare cât mai comod din punct de vedere muzical. E marfă că par să fie trei piese într-una și totuși rămâne antrenantă. După ce a tras Grasu strofa, parcă aveam nevoie de un refren vibrant, așa că am mers la Smiley la studio și acolo Serban a mai adus un un plus de armonie pe instrumental la partea de refren. Toată sesiunea cu ei a decurs foarte natural și spontan și asa s-a produs și refrenul.”

Clipul a fost filmat sub regia lui Iulian Moga, la Hotel Sarroglia, București, pe parcursul unei singure zile.

Luna februarie va fi una plină de muzică din partea lui Tranda, urmând să fie prezentat primul volum al proiectului „CONSTANGELES” – material care va fi lansat pe pagina oficială de YouTube Okapi Sound și pe iTunes. „CONSTANGELES – Volumul 1” conține opt piese – printre care se numără „Fără Griji”, „Dimineața” și „SxPB” – și colaborări cu Grasu XXL, Smiley, Sore, Cabron, Nane, Deliric și DJ Oldskull.

„Probabil „SxPB” e cea mai picantă piesă de pe EP-ul „CONSTANGELES – Volumul 1”, tocmai pentru că atinge un subiect tabu într-o manieră atât de directă, dar trăim într-o lume modernă și cred că e cazul să începem să privim lucrurile și dintr-un alt unghi. Colaborarea cu Grasu XXL și cu Smiley mi s-a părut firească pentru piesa asta, drept urmare și procesul de creație s-a materializat foarte natural. În rest, urmează foarte curând EP-ul „CONSTANGELES – Volumul 1”, așa că stați pe zonă,” spune Tranda.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.