Sonny Flame deschide show-ul Ja Rule

0
36

Ja Rule

Sonny Flame, artistul momentului in Romania, a fost ales sa deschida mega-evenimentul din acest weekend de la Heaven Studio din Timisoara: concertul Ja Rule.

Din mai multi artisti romani pentru o prestatie artistica in preambulul lui Ja Rule, s-a optat pentru Sonny Flame, iar rationamentele sunt simple: stilul acestuia se potriveste cel mai bine cu muzica din USA; Sonny Flame este unul dintre cei mai bine cotati si cautati artisti din Romania in acest moment, succesul pe care il are il indica pentru un astfel de eveniment.

Sonny Flame a inceput sa-si descopere vocatia pentru muzica la varsta de 15 ani, cand a compus primele piese si versuri, adoptand stilurile Rap si RnB si reggae. Sesizandu-i talentul, un prieten i-a deschis drumul spre cluburi de reggae, unde a si inceput sa cante. Asa a facut Sonny Flame primii pasi spre industria muzicala, reusind, incet-incet, sa se diferentieze si sa fie in ton cu ultimele tendinte muzicale.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Sustine proiectul Radio Noise Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.