Despre

Stimati ascultatori,

Radio Noise Romania – Un Radio Asa Cum Vrei sa nascut pe internet sub numele de Radio Contact in 2006. Era chiar in timpul cand Radio Contact care avea transmisiile in FM a disparut in eter si am zis hai sa facem un post de radio klumea comercial. Dupa 1 an de zile am, ma sunat un coleg din New York „hai sa ii schimbam numele sa avem rating la ascultatori mai mari”.

Am inceput radioul impreuna cu o colega de la Targu Mures, Lavinia, profesoara de romana, am zis hai sa facem ceva sa revolutionam industria radio pe internet. In 2009 am schimbat numele din Radio Contact in Radio Noise. Am schimbat ce era de schimbat, am luat servere mai profesionale si totul a mers ca pe roate.

Doar cateva din persoanele care fac parte din echipa noastra: DjLove ( Oradea ), DJ Lavinia ( Targu-Mures), Dj Doiaru ( Caransebes ), DJ Calin ( Timisoara ), DJ Razvan ( Constanta ), sponsor colegul din New York + eu DjLove – Partea tehnica la servere.

Radio Noise iti aduce in fiecare zi ceea mai buna muzica, cele mai tari hituri ale momentului si ale anilor trecuti cu cei mai buni DJ la pupitru. Deci nu ezita, asculta-ne si fa diferenta. Citeste cele mai noi stiri muzicale si mondene.

Radio Noise se citeste pretutindeni ca fiind un website cu stiri si noutati din tot ce te intereseaza stai cu ochii pe noi pentru cele mai fresh stiri de zi cu zi.

Va multumim ca ne ascultati si ca ne cititi.