Kaufland face angajari

0
18

Kaufland

Kaufland angajează un tehnician electromecanic la Ploieşti.
Candidatul potrivit pentru acest post are certificat de calificare ca electrician sau electromecanic, are experientă în întreținerea și repararea sistemelor și pieselor componente ale mașinilor, are, de asemenea, experiență în înțelegerea functionalității sistemelor electronice de control precum și a senzorilor care controlează diferite sisteme. Candidatul potrivit pentru acest post e rezistent la stres, e dispus să lucreze în schimburi şi demonstrează că poate face faţă unui ritm de lucru alert şi unui volum mare de muncă.

Până pe 6 aprilie puteţi trimite candidatura pentru acest post. Detalii, aici.

La Bucureşti, Kaufland angajează omul potrivit pentru postul de referent achiziţii.
Te califici pentru acest post dacă ai absolvit studii superioare, ai cunoştinţe foarte bune de limba engleză şi de limba germană, ştii să operezi un PC, eşti flexibil şi organizat.
12 aprilie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Amănunte găsiţi aici.

Kaufland angajează şi doi şefi serviciu aprovizionare desfacere, la Bucureşti, respectiv la Ploieşti.
Pentru acest post, angajatorii caută candidaţi care au absolvit studii medii, au experienţă în conducerea personalului şi în domeniul logisticii şi care sunt dispuşi să lucreze în ture. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au cunoştinţe de limba germană sau de limba engleză.
5 aprilie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.

Kaufland recrutează în această perioadă patru oameni pentru postul de şef departament mărfuri alimentare.
Posturile vacante ofertate de Kaufland sunt la Bucureşti şi la Ploieşti.
Candidaţii potriviţi pentru acest loc de muncă au absolvit studii medii, au cel puţin doi ani experienţă în conducerea personalului, au cunoştinţe de contabilitate şi de operare PC.
Candidaţii care vorbesc engleza sau germana sunt avantajaţi la angajare, potrivit anunţului de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.

Kaufland angajează la Bucureşti un asistent manager. Te califici pentru acest post dacă eşti student în an terminal sau ai absolvit studii superioare şi ai cunoştinţe de operare PC. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au experienţă în logistică/distribuţie şi care au cunoştinţe de engleză sau germană. Pentru acest post, angajatorii caută candidaţi dispuşi să muncească peste program.
14 aprilie este ultima zi în care puteţi aplica la acest post. Detalii, aici.

Kaufland angajează la Ploieşti un referent resurse umane. Candidatul potrivit pentru acest post a urmat un curs de Inspector Resurse Umane, are experienţă în administrarea documentelor de personal şi mai are şi foarte bune cunoştinţe de operare PC (Word, Excel). Candidatul potrivit pentru acest post e dispus să muncească o perioadă în alt oraş.

8 aprilie e termenul-limită de primire a candidaturilor pentru acest post. Amănunte, aici. , scrie Economica.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.