Oradea Shopping City si-a cerut insolventa


Oradea Shopping City

Omul de afaceri Gabriel Popoviciu a cumpărat în iunie 2010, prin firma Shopping Center Holding, centrul comercial Tiago Mall, la care irlandezii de la Mivan au început lucrările, dar nu au mai putut finaliza investiţia. Irlandezii au oprit lucrările la stadiul de finisaje interioare, după ce firma care administra proprietatea a intrat în faliment.

Popoviciu a plătit pentru mall 30,5 milioane de euro şi anunţa că investeşte alte 20 de milioane de euro pentru finalizarea acestuia.

În toamna anului trecut, mallul a fost scos la vânzare la preţul de 15 milioane de euro, jumătate faţă de cel de achiziţie, scrie Economica.net

Potrivit unor surse majoritatea magazinelor deja au fost anuntate de inchidere inca nu se stie cine il va prelua daca va fi preluat de cineva amplasarea lui nu ii chiar foarte buna pentru ca ii greu sa ajungi la el fiind la iesire din oras spre Arad.Posibil sa il preia Iulius Mall sau cei ce detin Lotus Center inca nu se stiu detalii vom mai reveni pe acest subiect.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone