Aplicatia Clever Taxi a fost cumparata

0
113

Clever TAXI

Asociaţii Clever Tech au decis, în AGA din 9 mai, cesionrea tuturor acţiunilor companiei către Intelligent Apps GmbH Hamburg, care devine acţionar unic, potrivit unui anunţ publicat recent în Monitorul Oficial.

Preţul tranzacţiei nu a fost dezvăluit. Anterior tranzacţiei, acţionarii Clever Tech erau Bestjobs Recrutare (34,11%) şi antreprenorii Mihai Rotaru (29,89%), Alexandru Dumitru (29,89%) şi Andrei Pitiş (6,11%).

Intelligent Apps operează aplicaţia mytaxi.com, cu peste 10 milioane de utilizatori şi 45.000 de taxiuri înregistrate în 40 de oraşe din şase ţări. Intelligent Apps este subsidiară a grupului moovel GmbH, fondat de concernul Daimler, proprietarul Mercedes-Benz, pentru a dezvolta aplicaţii software în domeniul transporturilor.

„mytaxi, liderul european pe piața de e-hailing, a anunțat astăzi că a achiziționat în proporție de 100% compania Clever Tech din România, deținătoarea aplicației populare Clever Taxi pentru găsit un taxi. Cu această achiziție, mytaxi își consolidează prezența pe piața internațională a mobilității și își întărește poziția de lider pe piața europeană de e-hailing. Părțile au fost de acord să nu divulge detaliile tranzacției, însă valoarea achiziției a fost o sumă de opt cifre”, se arată într-un comunicat transmis, joi, de Clever Taxi şi mytaxi.

Platforma Clever Taxi va continua să funcționeze, astfel că toți șoferii și clienții Clever Taxi vor putea să se bucure în continuare de aplicație, asigură cele două companii, scrie Economica.net

Cand am auzit la stiri ca a fost preluata chiar ne-am bucurat pentru ca la noi cam tot ce ii bun ii cumparat de firme din extern de aceea avem cei mai buni informaticieni din lume la ora actuala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.