Apare o noua teorie in cazul mortii lui Paul Walker

0
2

Paul Walker

Paul Walker a murit pe 30 noiembrie 2013 într-un teribil accident de maşină petrecut în California, SUA. La aproape două luni de la tragedie, revista americană National Enquirer a dezvăluit, prin intermediul unui detectiv particular, că moartea starului n-a fost însă accidentală. Walker ar fi fost, de fapt, ucis.

Paul Walker, care deţinea o asociaţie de ajutorare a victimelor făcute de taifunul Haiyan din Filipine, a descoperit în toamna anului trecut că o organizaţie asemănătoare cu a sa spală banii murdari ai mafiei. Iar după ce a făcut săpături pentru a afla numele persoanelor implicate în această fraudă, şi-a exprimat intenţia de a le deconspira şi a le da pe mâna autorităţilor. Astfel, şi-a semnat condamnarea la moarte

Testele efectuate asupra cadavrelor lui Paul Walker, decedat la vârsta de 40 de ani, şi al lui Roger Rodas, mort la vârsta de 38 de ani, au fost negative în ceea ce priveşte consumul de alcool şi droguri, inclusiv cocaină, opiacee şi marijuana, potrivit raportului medicului legist din Los Angeles care a efectuat investigaţiile.

Raportul a inclus şi o descriere a accidentului, de la Departamentul de poliţie din Los Angeles, datată 1 decembrie, la o zi după tragica întâmplare, unde se preciza că automobilul în care se aflau cei doi prieteni, un Porsche Carrera GT, circula “cu o viteză riscantă, aproximativ 160 de kilometri/ oră”.

Cu toate acestea, un purtător de cuvânt al Departamentului de poliţie a spus că ancheta privind circumstanţele accidentului nu a fost finalizată şi nu există o concluzie definitivă cu privire la viteza automobilului în momentul impactului.

Actorul Paul Walker a suferit arsuri grave. Mâna lui dreaptă, precum şi încheietura au fost fracturate, se arată în raport, potrivit cnn.com. De asemenea, Walker a suferit fracturi ale maxilarului stâng, claviculei, pelvisului, la nivelul coastelor şi al coloanei vertebrale.

Rodas “a murit rapid, din cauza unor traumatisme la cap, gât şi torace”, se mai arată în raport.

Paul Walker şi Roger Rodas au murit pe 30 noiembrie, după ce automobilul în care se aflau a depăşit spaţiul carosabil şi s-a izbit de un stâlp şi de un copac, explodând la câteva secunde după impact. Actorul şi prietenul său participaseră cu puţin timp înainte la o gală de caritate organizată în beneficiul familiilor afectate de taifunul Haiyan care a devastat statul Filipine.

Rămăşiţele pământeşti ale celor două victime au fost identificate cu ajutorul radiografiilor dentare, întrucât trupurile lor suferiseră arsuri extrem de severe.

Raportul final al medicilor legişti: Maşina în care a murit Paul Walker avea o viteză foarte mare

Certificatul de deces al actorului Paul Walker, starul francizei “Furios şi iute”, confirmă faptul că acesta nu a murit doar din cauza traumatismelor violente, ci şi a arsurilor suferite.

Potrivit aceluiaşi document, starul american a ars de viu, la câteva clipe după impact. Moartea sa a fost una rapidă.

Paul Walker şi-a început cariera de tânăr, fiind protagonistul mai multor reclame. În 1986, el a debutat într-un rol în filmul “Monster in the Closet”.

Au urmat numeroase roluri în seriale TV, precum “Highway to Heaven”, “Throb” şi “Tânăr şi neliniştit”. Începând din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri în filme precum “Varsity Blues” (1999), “The Skulls” (2000), “Timeline” (2003), “Flags of Our Fathers” (2006).

Actorul a devenit celebru jucând în franciza “Furios şi iute/ The Fast and The Furious”. Pe 13 decembrie 2013, va fi lansat, în Statele Unite ale Americii, lungmetrajul “Hours”, în care Paul Walker are un rol important. El a mai jucat în drama poliţistă “Brick Mansions”, aflat în postproducţie şi care va fi lansat în 2014, scrie RomaniaTV.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.