SUA ar putea interveni in Siria

0
9

SUA

Potrivit sursei, dezvăluirea intervine în contextul creşterii presiunilor internaţionale asupra regimului sirian şi accentuării ameninţărilor cu o intervenţie militară, după presupusul atac cu arme chimice lansat săptămâna trecută, în apropiere de Damasc.

În cele trei zile de lovituri, Pentagonul ar putea face o evaluare a eficienţei primului val şi lovi ţintele ratate în alte serii de atacuri, au afirmat oficialii menţionaţi.

Subliniind urgenţa cu care se confruntă liderii lumii, premierul britanic, David Cameron, a chemat parlamentul din vacanţă pentru a se pronunţa prin vot joi asupra unei acţiuni, iar ministrul american al apărării, Chuck Hagel, a afirmat că armata SUA este ”gata” să intervină în Siria.

Loviturile americane cu rachete vor fi aproape sigur lansate de pe distrugătoarele Marinei sau de la bordul submarinelor din Marea Mediterană. SUA au dislocat distrugătoare în apropiere de Siria, care au staţionat în estul mării în ultimele zile, dar acesta a fost mai mult un gest simbolic. Rachetele americane Tomahawk sunt atât de precise că ele pot lovi nu numai clădiri, ci şi anumite ferestre, ar putea lovi ţinte siriene de la mult mai la vest din Marea Mediterană, scrie ROMANIATV.net


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Sustine proiectul Radio Noise Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.