Legalizarea Canabisului in scopuri medicale

0
46

Legalizarea Canabisului

Teodorovici a fost întrebat în legătură cu o discuție care a avut lor ieri la Ministerul Sănătății, privind legalizarea canabisului în sopuri medicinale.„Am discutat și eu ieri cu dna ministru. Și am aflat că există o astfel de comisie pentru a se analiza și a se argumenta legalizarea utilizării canabisului în scopuri medicinale”, a spus el.

Teodorovici a vorbit despre cazuri de pacienți cu cancer, mai ales în fază terminalăm și a spus că „se ia în calcul legalizarea pentru utilizarea în acest sens”.

„Categoric, este medical un argument care justifică o astfel de procedură de legalizare și de utilizare în scopuri medicinale a canabisului”, a adăugat el.„În România, argumentele de ordin economic pălesc în fața altora ușor de dus la populație”, a mai spus el, întrebat dacă România ar avea de beneficiat din punct de vedere economic de legalizarea canabisului, scrie Digi24.ro

Sunt sute de cazuri si in Europa si in SUA, unde uleiul de canabis era folosit pentru copii bolnavi de leucemie care nu mai puteau sa manance si uleiul de canabis era folosit sa le poata venii pofta de mancare.

In orice tara civilizata canabisul in scopuri medicale pentru ca este natural nu este nimic artificial si nu provoaca dependenta ca si alcooul sau tutunul.Sa nu confundam etnobotanicele cu, canabisul, etnobotanicele sunt chimicale, cabanisul este natural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.