Noaptea Tarziu revin cu o noua parodie muzicala „Baiatu’ Maluma”

0
186

Noaptea Tarziu

Băieții de la Noaptea Târziu, au lansat o nouă parodie muzicală, o satiră socială asupra bărbatului metrosexual al zilelor noastre care exagerează în privința atitudinii și al comportamentului pe care îl afișează.

Cucu, Cuza și Emi dețin cel mai vizualizat canal de Youtube din zona de vlog din România, cu peste 450 de milioane de vizualizări. Cel mai frecvent întalnit content pe canalul de youtube “Noaptea Târziu” este satira socială, aceasta din urma bucurându-se de cel mai mare success.

“ “Baiatu’ Maluma” a apărut destul de usor, deoarece, după parerea noastră, apar tot mai mulți băieți ce afișează o opulența forțată. Este practic un update la bărbatul metrosexual, este acel stereotip al bărbatului care vrea sa para rău, căruia îi pasă mai mult de ceea ce afișează decât de propria identitate și evident, cel care petrece cea mai mare parte a timpului în sala de forță”. Declară baieții de la Noaptea Târziu.

O trupa formată din trei oameni total diferiți, din trei prieteni care se distrează exprimându-se pe youtube, baieții de la Noaptea Târziu și-au început activitatea înca din liceu, unde mergeau la karaoke și schimbau versurile în timp real.

“Parodia pentru noi este un vlog, este un mod de a ne exprima, tocmai de aceea inspirația vine fix din viața noastră, din ceea ce trăim, auzim sau vedem. Nu căutăm niciodată un subiect foarte mult pentru că altfel nu ar mai fi natural și ne-am îndepărta de esența problemei. Am ales sa facem parodie datorită pasiunii și creativității noastre. Majoritatea parodiilor sunt scrise de Cuza, el făcând partea de creație, Cucu este cel care montează videoclipurile, iar Emi se ocupă de producție.” Declară Noaptea Târziu.

Canalul de YouTube al proiectului a atins pragul de un 1.600.000 de abonați și a devenit canalul de vlogging românesc cu cele mai multe vizualizări de pe YouTube. Cel mai vizualizat clip de pe canalul de YouTube al baieților este “Sunt un cocalar”, care a generat peste 37 de milioane de vizualizări pe YouTube, urmat de clipuri precum “La bunica” (19 mil. de vizualizari), ”La facultate” (15 mil. de vizualizari) si “Scoala iar” (9 mil de vizualizari).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.