Noi nume legendare la Diskoteka Festival

0
59

Diskoteka Festival

Doar două luni ne mai despart de cel mai mare festival dedicat muzicii anilor ’80-’90, care se va desfășura între 31 mai și 2 iunie pe Stadionul ,,Dan Pălținișanu” din Timișoara.Pe lângă Sabrina, Modern Talking, Ace of Base, CC Catch, Sandra, Boney M, Ricchi e Poveri, Mr. President, No Mercy, Captain Jack, Dr. Alban, Haddaway, SNAP!, East 17, Alphaville, Alexia, Nana ori C-Block, organizatorii au anunțat nume noi pe lista artiștilor gata să îi uimească pe români. Astfel, pe scena Diskoteka Festival vor urca și: La Bouche, Maxx, Baccara, Lian Ross și Herb McCoy (Bad Boys Blue).

La Bouche, care au amețit topurile muzicale cu Be my Lover”, ”Sweet dreams (Ola Ola E)” ori ”Tonight is the Night”- sunt gata să-i facă pe români să vibreze pe ritmurile muzicii ’80-‘90. La fel este și în cazul MAXX, care înseamnă în prezent Linda Meek, și este gata să reamintească publicului DISKOTEKA de „Get-A-Way”, „No More (I Can’t Stand It)”, „You Can Get It” sau „Move Your Body.

La Diskoteka Festival sunt așteptați peste 45.000 de spectactori, iar marea surpriză este că nu doar din România. În martie, jumătate dintre abonamentele disponibile, peste 24.000, au fost epuizate, mai cu seamă că a fost aplicată o reducere de 50%, disponibilă și în prezent, dar doar pentru o scurtă perioadă.

Conceptul festivalului este așteptat de ani buni și în România, după succese răsunătoare în țări ca Polonia, Rusia sau Solovacia. Pe stadionul ,,Dan Păltinișanu” a început construcția celor 5 scene ale festivalului. Modulele scenelor au ajuns în țară la începutul acestei săptămâni. În pregătiri sunt și celelalte zone disponibile ăn festival, acolo unde vor avea loc acțiuni interactive, flash mob-uri inedite, proiecții și zone comerciale cu aer retro, pentru a oferi o experiență de neuitat și de neegalat publicului prezent la festival.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.