Scandal cu sabii pentru o masina de lux

0
6

Sabie

Doi interlopi din clanul Ghenosu au fost reţinuţi de politişti în timp ce încercau să fure o maşină. Aceştia au fost plătiţi de un bărbat din Bucşani, judeţul Dâmboviţa pentru a recupera un autoturism de lux de la un tânăr din comuna Băleni.

Totul a început în urmă cu o saptămână, când un bărbat din Bucşani a cumparat o maşină de la un tânăr din Băleni. Cei doi s-au înţeles pentru suma de 5.000 de euro şi au stabilit că suma nu va fi achitată integral.

După mai bine de două luni în care nu şi-a primit banii, proprietarul s-a dus să-şi recupereze bunul sau banii de la cumpărător, acesta a fost de acord să-i dea banii. Când s-a întors pentru a încheia tranzacţia, bărbatul din Bucşani nu a venit singur, ci a venit însoţit de patru indivizi, printre care doi membri ai clanului Ghenosu.

Poliţiştii au intervenit chiar în momentul în care interlopii îl ameninţau pe tânăr cu o sabie. Dacă vor fi găsiti vinovaţi, cei patru agresori dar şi proprietarul maşinii care i-a angajat, riscă până la cinci ani de închisoare, citeaza Antena3.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.