Simona Halep eliminata la Stuttgart


Simona Halep

“Simona este o jucatoare de top, iar, asa cum a declarat de fiecare data, se simte foarte bine pe zgura. Este primul turneu din 2015 pentru ea pe aceasta suprafata si a obtinut deja un rezultat foarte bun. Cred ca are sanse sa castige acest turneu, insa fiecare meci trebuie tratat cu seriozitate. Sunt convinsa ca va juca la fel de bine si azi cu Wozniacki”, a declarat Begu.

Begu a comentat si faptul ca Halep a primit amenintari cu moartea din partea unui fan danez: “Se gasesc mereu oameni de acest gen, nu ducem lipsa. Nu trebuie sa le luam in serios. Se mai intampla sa primesti astfel de mesaje, nu ai cum sa multumesti pe toata lumea”.

A fost cel mai lung si cel mai frumos game al meciului este castigat de Simona Halep, care spera in continuare la o revenire miraculoasa. A fost un game in care romanca a ajuns la 13 mingi de break ratate in acest meci.Pentru Simona ramane consolarea unei performante formidabile – romanca a urca pe locul 2 in clasamentul mondial dupa acest turneu! Caroline Wozniacki a castigat a 4-a minge de meci si s-a calificat in finala turneului de la Stuttgart, scrie Sport.ro

A fost un meci foarte strans si un meci foarte lung chiar nu ma gandeam ca in setul 3 Simona sa nu castige, dar Caroline Wozniacki a castigat a 4-a minge si s-a calificat in finala de la Stuttgart.Simona Halep suntem mandri de tine pentru un asa meci superb.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.