Steaua Bucuresti – Vardar Skopje scor final 3-0

Steaua Bucuresti - Vardar Skopje

Golurile semnate de Cristi Tănase, Mihai Pintilii şi un autogol al lui Pavlovici au adus Stelei o victorie lejeră în meciul cu Vardar Skopje, din prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor. “Roş-albaştrii” au câştigat meciul încă de la pauză, toate cele trei goluri fiind înscrise în primele 45 de minute.

În minutul 12, Stanciu a primit o pasă pe culoar și a tras din prima, dar mingea a lovit stâlpul din dreapta lui Pavlovici. Mingea din bară a ajuns la Tănase, care a înscris din opt metri în poarta goală.

La golul doi al “roş-albaştrilor” au colaborat Bourceanu, care a executat un corner de pe partea dreaptă, şi Pintilii, care a înscris din plonjon la colţul scurt (21).

Scorul final al întâlnirii a fost stabilit încă din prelungirile primei reprize, când Adi Popa a şutat de la 12 metri în bara din stânga lui Pavlovici, aceasta a ricoşat in spatele portarului şi a intrat în poartă (min. 45+2),scrie rtv.net

Un meci frumos care a inceput cu primul gol a lui Cristi Tanase, urmat de golul lui Mihai Pintilii si al 3 -ilea gol dupa cum s-a vazut la TV a fost un autogol.Asteptam sa vedem si returul dar oricum avem un avans foarte bun de goluri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.