La ce concerte mergem de 1 Mai – VIDEO

1
3

1 Mai
Pe langa traditionalul gratar asezonat cu bere rece, 1 Mai muncitoresc insemna si mers la mare si, de ce nu, la concerte. In acest an, parca mai multi artisti au fost solicitati pentru cantari de 1 mai.

Va invitam sa trageti cu ochiul la lista cu cele mai interesante concerte de 1 mai si sa optati pentru spectacolele care va tenteaza cel mai mult.

Distractia incepe vineri, 30 aprilie, la kilometrul 139, pe Autostrada Soarelui, unde se aduna cei mai buni Dj-i ai momentului: DJ Andi, Cristi Stanciu, Vika Jigulina si Sasha Lopez.

Tot pe 30 aprilie incepe Sunwaves Festival 7, un eveniment de la care nu trebuie sa lipseasa iubitorii sonoritatilor electronice. Festivalul se tine pe plaja Kristal din Mamaia in perioada 30 aprilie – 2 mai. Vor fi invitati: Lee Burridge, Ricardo Villalobos, ZIP, El Cezere, Praslea, Bill Patrick, Seth Troxler, Kozo, b2b, Cristi Cons, Tobias Freund, Dan Andrei, Marco Carola, Troy Pierce, Prik, Audiofly, M.A.N.D.Y., Ali Nasser, Chriss, Cassy, Rhadoo, Petre Inspirescu, Gescu si Dasha.

Tot la Mamaia, in aceeasi perioada, plaja Kudos gazduieste un alt festival dedicat clubberilor: InDeep & DanceDay. Pe afisul festivalului gasim nume ca: Oxia, Kabale, Liebe, Pagal, Luca Marano, Larsen, Kool, Rosario Internullo, Optick, Markus Homm, Negru, Mihai Popoviciu, Proof, Jay Bliss, Bog, Byby, Edy & Mahony.

Daca ai chef sa mergi in Bamboo, vei avea parte de doua nopti de zbantuiala (30 aprilile, respectiv 1 mai) cu Antonia & Tom Boxer, Connect-R, DJ Epps, Puya & Kamelia, Loredana.

Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.