Puya a castigat definitiv procesul cu B.U.G. Mafia

1
6

Puya
Procesul La Famila- B.U.G Mafia a ajuns in cele din urma la final. Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins marti recursul lui Caddy (Vlad Neagu Dragos) impotriva deciziei Curtii de Apel Bucuresti din februarie 2009.

Anul trecut judecatorii au decis anularea inregistrarii numelui formatiei La Familia la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci de catre trupa B.U.G. Mafia.

De acum incolo, Puya (foto) se poate folosi de numele de La Familia, hotararea ICCJ fiind definitiva si irevocabila.

Procesul a debutat pe 21 decembrie 2006. Puya declara la acea vreme ca membrii trupei B.U.G. Mafia au inregistrat titulatura La Familia la OSIM. De asemenea, Puya sustinea ca i s-au pretins 15000 de euro pentru putea activa in continuare sub acest nume.

Trupa La Familia a fost nevoita sa isi schimbe numele in Sisu si Puya. A ramas in istorie piesa “Foame de bani”, single-ul prin care Sisu si Puya atacau dur gestul celor de la B.U.G. Mafia.

Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.