AC/DC la Bucuresti: o noua categorie de bilete pusa in vanzare

1
8

ACDC
Organizatorii concertului AC/DC de la Bucuresti au doua vesti pentru fanii trupei australiene. Organizatorii au amplasat locurile VIP in fata scenei, la o distanta optima de aceasta, pentru a oferi vizibilitate excelenta.

De asemenea, datorita interesului mare manifestat de public pentru acest eveniment a fost introdusa o noua categorie de bilete, cu loc, in lateralele tribunelor VIP. Biletele au fost deja puse in vanzare.

Pe 16 mai 2010, AC/DC vine pentru prima data in Romania, concertul urmand sa aiba loc in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Biletele se distribuie exclusiv prin reteaua Eventim: magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas, si online, pe eventim.ro.

Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.