New Clip – Siella – Love in the air

Siella - Love in the air

Lansarea pe piata muzicala a Sanzianei Negru a venit ca un fulger. Desi nimeni nu a stiut nimic, frumoasa bruneta se pregateste de aproape un an pentru acest lucru.

“Love in the air” marcheaza un moment de reinventare din viata Sanzianei, acest lucru fiind cat se poate de evident si pentru public. Cunoscuta din postura de prezentator tv la mai multe televiziuni muzicale, Sanziana se intoarce la prima ei dragoste, muzica.

Cu o imagine fresh, noua artista mizeaza pe o coregrafie complicata, alaturi de 6 dansatori alesi pe spranceana. In noul videoclip Siella se iubeste cu sexy-dansatorul Cristian Miron cu care traieste o intensa poveste de dragoste.

”Dragostea ne face mai buni si este din punctul meu de vedere cel mai frumos sentiment. ”Love in the air” este piesa perfecta pentru mine! Siella este un nume feminin si este un personaj caruia ii dau viata prin muzica mea!” a declarat Siella.

Videoclipul a fost regizat de Florin Botea pe platourile din Buftea, iar filmarile au durat aproape 22 ore. Coregrafia special pregatita pentru aceasta filmare a fost facuta de coregraful Ioana Macarie, iar intreaga directie de styling a fost stabilita de Liana Obancea. Siella pare mai mult decat pregatita pentru a lua cu asalt topurile muzicale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.