New Single – Alexa – Moving on


Alexa - Moving on

Alexa revine in forta cu piesa “Moving on”, dupa o scurta pauza in care si-a dedicat timpul televiziunii, lucrand ca VJ pentru Kiss TV.

Pe Alexa o stiti de la bine-cunoscuta emisiune “Megastar” de la Prima tv, unde a demonstrat tuturor ca este o voce puternica si o prezenta electrizanta pe scena, primind aprecieri pozitive din partea juriului si a publicului.

Alexa a avut de-a lungul timpului colaborari cu multe nume mari din muzica romaneasca: Akcent pentru piesa “ Lacrimi” de pe albumul “Fara lacrimi”, a cantat cu trupa Simplu in turneul “ Istoria Dansului”, in 2009 piesa ” A girl like me”m produsa de Play and Winm s-a bucurat de atentia radiourilor din intreaga tara.

A participat la Selectia nationala Eurovision 2009 si 2010 cu melodii compuse de Cornel Ilie (VUNK) , Mihai Alexandru si Play and Win.

In 2008, a reusit sa intre in gasca Kiss FM / Kiss TV unde si-a incercat mana ca reporter muzical si VJ.

In 2010 a reusit performanta de a fi primul prezentator roman care prezinta Finala Mondiala a concursului international Global Battle of the Bands de la Londra, Marea Britanie.

Alexa revine astfel cu “Moving On”, piesa la care a lucrat ca si compozitor alaturi de o parte din echipa studioului Sindrum Media (Criss Yan, Victor Rivalet, Oana Matache si Florin Iordache), alaturi de care pregateste din ce in ce mai multe surprize.

http://www.youtube.com/watch?v=njl_pZ9HaOc

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Share on Reddit
Reddit
Print this page
Email this to someone
email