Mitinguri in Bucuresti

Mitinguri in Bucuresti

Poza: RTV.net

Mulţi dintre susţinătorii preşedintelui poartă şepci de marinar şi tricouri albe. Printre bannerele purtate de către participanţi pe unele scrie “Spune NU dictaturii, spune NU dictatorilor”, iar pe altul “Murfatlar, oraşul tău natal”. Organizatorii estimează numărul participanţilor la 9.000 de persoane.

USL şi PDL au organizat, joi, cele mai mari mitinguri din campanie în Bucureşti. Este mobilizarea finală pentru confruntarea de duminica, de la referendum. La Romexpo, USL vrea să arate că are mult mai mulţi susţinători decât Traian Băsescu. La rândul său, preşedintele suspendat Traian Băsescu merge în Piaţa Revoluţiei, să le vorbească simpatizanţilor. Iar în faţa Guvernului, militarii în rezervă cer demiterea lui Traian Băsescu.

La acţiunea de protest a USL de la Romexpo sunt aşteptaţi peste 50.000 de oameni. Aceştia se vor strânge între 17.30 şi 21.30 în faţa Pavilionului Central de la Romexpo. Pe scenă vor urca pe rând preşedintele interimar Crin Antonescu, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin şi primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

În Piaţa Revoluţiei, între ora 18.30 şi 21.30 va fi organizat mitingul PDL, protest la care sunt aşteptaţi peste 10.000 de susţinători.

În faţa sediului Guvernului, în Piaţa Victoriei, este programat un alt miting, de această dată aparţinând cadrelor militare disponibilizate, care îşi vor arăta nemulţumirea faţă de clasa politică între orele 17.00 şi 21.30.Poliţia Rutieră îi avertizează pe şoferi să ocolească zonele de protest pentru a evita ambuteiajele, ne relateaza rtv.net

Leave a Reply

Your email address will not be published.