Romanian Music Awards 2014

0
8

Romanian Music Awards 2014

A inceput Romanian Music Awards 2014 in direct din Brasov, prezentat de 1 Music Channel Romania si showl este difuzat live si pe 1 Music Channel Ungaria, mi se pare o idee foarte buna sa se stie si sa se cunoasca ca si in Romania se fac showri frumoase cu artistii nostri.Cosmina Pasarin si Gina Pistol sunt prezentatoarele Romanian Music Awards 2014.

Transmisiunea live a inceput la ora 19:00 pe Music Channel prin momentul covorului roșu, iar show-ul începe la 20:00 prin apariția excepțională R.A.C.L.A. împreună cu Anda Adam, care vor cânta piesa ”Nu mă uita”.

Amploarea evenimentului se reflectă și în entuziasmul cu care artiștii pregătesc momente speciale, surprize și concepte de show spectaculoase, dedicate scenei Romanian Music Awards, precum și piese lansate în premieră pe scena Romanian Music Awards, dar și invitați internaționali, precum Jay Sean.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.