Video: Ja Mike feat. BiBi – All My People


Ja Mike feat. BiBi - All My People

Videoclipul care insoteste piesa este regizat de Alex Ceausu si ne conduce intr-o calatorie relaxanta in care grijile nu pot sa intrerupa voia buna. BiBi, Ja’Mike si prietenii lor se bucura de viata, plimbandu-se cu o dubita, odihnindu-se in corturi, dansand si cantand pana la epuizare.

Piesa “All My People” imbina perfect ritmuri de reggae si pop si reuseste sa transmita o stare de buna dispozitie si un tonus pozitiv. Deviza celor doi artisti este sa ne urmam visele si sa nu ne impiedicam de obstacolele ce ar putea sa ne iasa in cale.

Ja’Mike, pe numele sau adevarat Mihai Farkas, este un tanar foarte talentat care s-a remarcat inca de la 16 ani cand a inceput sa isi directioneze toate eforturile inspre o cariera muzicala. “Muzica m-a educat, mi-a dat speranta si m-a facut sa ma dedic in totalitate acestei arte”, a marturisit Ja’Mike.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone