Gina Pistol si Cosmina Pasarin vor prezenta Romanian Music Awards 2014

Gina Pistol si Cosmina Pasarin

Pentru început, Romanian Music Awards se bucură de prezența Cosminei Păsărin și a Ginei Pistol în calitate de prezentatoare ale evenimentului, dar nu separat, ca în anii trecuți, ci alăturate într-un duo exploziv.

Cosmina ne transmite: ”Mă bucur că mi s-a oferit ocazia de a reveni pe scena celei mai longevive gale de premiere a artiștilor din industria muzicală românească. A mai rămas puțin timp, așa că abia aștept să ne întâlnim pe 12 septembrie la Brașov! Eu și Gina suntem prietene de ceva timp, dar nu am avut ocazia să facem echipă pe scenă, așa că alăturarea este una inedită!”

Gina Pistol a declarat ca ii place ideea de a prezenta alaturi de vechea ei prietena, Cosmina Pasarin. ”Imi place să particip la evenimente de asemenea anvergură. Îmi place muzica, îmi place să fiu alături de un public primitor cu o energie super bună, care se bucură de Romanian Music Awards. Îmi place foarte mult Cosmina! Cu toate că nu ne suportam când eram mai mici, lucrurile s-au schimbat când ne-a venit mintea la cap”, a spus Gina.

Cosmina Păsărin a prezentat în 2011 alături de Puya, iar Gina Pistol a urcat pe scena RMA chiar anul trecut alături de Cornel Ilie.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Share on Reddit
Reddit
Print this page
Email this to someone
email