Gina Pistol si Cosmina Pasarin vor prezenta Romanian Music Awards 2014

0
15

Gina Pistol si Cosmina Pasarin

Pentru început, Romanian Music Awards se bucură de prezența Cosminei Păsărin și a Ginei Pistol în calitate de prezentatoare ale evenimentului, dar nu separat, ca în anii trecuți, ci alăturate într-un duo exploziv.

Cosmina ne transmite: ”Mă bucur că mi s-a oferit ocazia de a reveni pe scena celei mai longevive gale de premiere a artiștilor din industria muzicală românească. A mai rămas puțin timp, așa că abia aștept să ne întâlnim pe 12 septembrie la Brașov! Eu și Gina suntem prietene de ceva timp, dar nu am avut ocazia să facem echipă pe scenă, așa că alăturarea este una inedită!”

Gina Pistol a declarat ca ii place ideea de a prezenta alaturi de vechea ei prietena, Cosmina Pasarin. ”Imi place să particip la evenimente de asemenea anvergură. Îmi place muzica, îmi place să fiu alături de un public primitor cu o energie super bună, care se bucură de Romanian Music Awards. Îmi place foarte mult Cosmina! Cu toate că nu ne suportam când eram mai mici, lucrurile s-au schimbat când ne-a venit mintea la cap”, a spus Gina.

Cosmina Păsărin a prezentat în 2011 alături de Puya, iar Gina Pistol a urcat pe scena RMA chiar anul trecut alături de Cornel Ilie.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.