Noua Skoda Fabia mai spatioasa

0
221

Skoda logo

Noua Skoda Fabia nu impresioneaza doar prin designul emotional, ci este de asemenea mai practica si mai ingenioasa ca niciodata. Noul model oferta spatiu pentru cinci ocupanti si bagajele acestora, chiar daca dimensiunile exterioare sunt compacte si este extrem de agila si usor manevrabila. Portbagajul este cel mai mare din segmentul masinilor de mini dimensiuni. Noua Fabia este disponibila cu pana la 17 detalii „Simply Clever”, dintre care 9 dotari sunt noi.

„Noua Skoda Fabia este un adevarat campion in privinta caracterului practic, permitand variate posibilitati de utilizare. Este masina ideala pentru mobilitatea moderna, fiind totdata practica in oras si combinatia perfecta intre emotional si functional”, a declarat Dr. Frank Welsch, membru al Consiliului de Administratie Skoda, responsabil pentru Dezvoltarea Tehnica.

Skoda Fabia ofera mult spatiu pentru ocupanti si bagaje. Spatiul pentru pasageri este mai lung si mai lat decat pana acum. Totodata, soferul si pasagerii au mai mult spatiu la cap. Desi noua Skoda Fabia este cu 8mm mai scurta decat predecesorul, interiorul are o lungime cu 8 mm mai mare, de 1.674 mm. Latimea in dreptul coatelor a crescut de asemenea, in fata la 1.401 mm (plus 21 mm), in spate la 1.386 mm (plus 2 mm).

Portbagajul este cel mai mare din segment, cuprinzand 330 litri, adica cu 15 litri mai mult decat pana in prezent si cu mult mai mult decat la concurentii relevanti. Cu bancheta rabatata, volumul de incarcare creste pana la 1.150 litri. Datorita deschiderii late, de 1.098 mm, a hayonului care se deschide pe o inaltime mare, de 1.915 si a pragului coborat al portbagajului (659 mm), incarcarea este foarte facila. Spatiul de incarcare are o latime de 960 mm, adica cu 2 mm mai mult decat la generatia anterioara, citeaza auto.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.