Masina anului 2017 in Romania este Renault Megane

0
375

Renault Megane

Modelul Renault Megane a castigat titlul „Masina Anului 2017 in Romania” acordat de un juriu al Asociatiei Presei Auto din Romania (APAR). Renault Megane a castigat disputa celor sapte modele finaliste cu un total de 206 puncte. La o diferenta de numai sase puncte s-a clasat modelul Peugeot 3008. Podiumul final a fost completat de Alfa Romeo Giulia care a acumulat 122 de puncte.

„Castigarea titlului de Masina Anului 2017 in Romania ne onoreaza si ne obliga in acelasi timp. Ne bucuram ca un juriu format din experti auto a testat si a decis in favoarea modelului Megane, cel care inglobeaza cea mai noua tehnologie Renault si care a convins deopotriva si clientii din Romania”, a declarat Ionut Gheorghe – Director Marketing Dacia&Renault.

Ajunsa la cea de-a 18-a editie, competitia „Masina Anului in Romania” organizata de Asociatia Presei Auto din Romania s-a derulat pentru a doua oara consecutiv la Academia Titi Aur. Cele sapte modele finaliste au fost selectate in prealabil de juriul competitiei format din 16 membri din toate mediile de comunicare, dintre cele 16 modele eligibile conform criteriilor competitiei. Cele sapte finaliste au fost: Alfa Romeo Giulia, Citroen C3, Kia Sportage, Peugeot 3008, Renault Megane, Suzuki SX4 si Volkswagen Tiguan, scrie Auto.ro

Pot sa zic ca am circulat cu un Renault Megane putin mai vechi decat modelul din 2017 dar mi se par niste masini foarte rezistente la drumurile Europei sau a Romaniei putem sa zicem ca doar numai noi nu avem autostrazi cum trebuie doar pe bucati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.