VIDEO – Nora en Pure – Come with me


Nora en Pure - Come with me

‘Come with me’ este piesa care de la inceputul verii a facut furori pe scena muzicii house in Romania dar si in Europa. Lansata de catre Nora en Pure in luna aprilie 2013, varianta audio a fost primita cu mult entuziasm iar videoclipul s-a lasat mult asteptat.

Single-ul face parte din EP-ul cu acelasi nume care a ajuns pe locul 29 in clasamentul mondial Beatport, platforma de referinta cand vine vorba de muzica house si electronica. Piesa a impresionat publicul din Romania, si este prezenta in playlistul celor mai importanti DJ din tara.

Come with me a atras atentia celor mai importante label-uri din Europa precum Kontor, Warner Music UK, Ministry Of Sound si este reprezentata in Romania de catre Ritma Records.

Proiectul elvetian Nora en Pure aduce un sound nou, cu influente indie iar pe EP se regasesc inca doua single-uri, Lonliness si Norma Jean, pe care le gasiti pe pagina oficiala

In continuare nu ramane decat sa ascultam o piesa exceptionala, cu un videoclip original si emotionant.Haideti sa urmarim impreuna noul videoclip.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.