New Song – KEEPFLOW Feat. Anca Duma – Bun Ramas


Keepflow Feat. Anca Duma - Bun Ramas 3

Keepflow Feat. Anca Duma - Bun Ramas

Keepflow Feat. Anca Duma - Bun Ramas 2

KEEPFLOW (Gherlea Florin Dan) revine cu o nouă piesă “Bun rămas” pentru prima oară în colaborare cu Anca Duma una dintre finalistele show-ului megastar. Piesa compusă de Gherlea Florin Dan și Idu Andrei dă startul unei noi etape musicale în cariera artistului.

“Piesa transmite un mesaj profound de dragoste, regrete și despărțire cu alte cuvinte piesa reprezintă un test al dragostei, a sincerității față de persoana iubită și tot o dată a realității, a valorificării iubirii. Este prima piesă realizată în limba română și sunt mândru de această piesă care cu siguranță va fi pe placul multora.”

După o serie de piese cu ritmuri de club, artistul a lansat un single care schimbă total stilul în care a debutat, unde versurile melancolice rupte parcă din realitate îți atrag atenția într-un mod deosebit, făcăndu-te să o mai asculți.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone