New Song – KEEPFLOW Feat. Anca Duma – Bun Ramas

0
14

Keepflow Feat. Anca Duma - Bun Ramas 3

Keepflow Feat. Anca Duma - Bun Ramas

Keepflow Feat. Anca Duma - Bun Ramas 2

KEEPFLOW (Gherlea Florin Dan) revine cu o nouă piesă “Bun rămas” pentru prima oară în colaborare cu Anca Duma una dintre finalistele show-ului megastar. Piesa compusă de Gherlea Florin Dan și Idu Andrei dă startul unei noi etape musicale în cariera artistului.

“Piesa transmite un mesaj profound de dragoste, regrete și despărțire cu alte cuvinte piesa reprezintă un test al dragostei, a sincerității față de persoana iubită și tot o dată a realității, a valorificării iubirii. Este prima piesă realizată în limba română și sunt mândru de această piesă care cu siguranță va fi pe placul multora.”

După o serie de piese cu ritmuri de club, artistul a lansat un single care schimbă total stilul în care a debutat, unde versurile melancolice rupte parcă din realitate îți atrag atenția într-un mod deosebit, făcăndu-te să o mai asculți.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Ca sa fii la curent cu ultimele stiri din Romania cat si din strainatate, acu poti afla cel mai simplu instaland aplicatia Stirile Radio Noise Romania care se gaseste in Google Play/Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.