VIDEO: Sore – Dor sa-ti fie dor

0
14

Sore - Dor sa-ti fie dor

“Piesa vorbeste despre durerea pe care o simti atunci cand iubesti pe cineva care nu te mai iubeste. Concret, este vorba de dorul de a te simti iubit, o senzatie pe care toti am trait-o sau o vom trai la un moment dat”, a spus Sore.

Filmarile clipului au avut loc in Buftea, in regia lui Alex Fotea, si au durat aproape 24 de ore. „Clipul povesteste sentimentul de dor din mai multe unghiuri, trecand prin tot parcursul unei povesti de iubire, sugerand ca din dragoste putem innebuni, metaforic vorbind. Am fost foarte multumita de colaborarea cu regizorul Alex Fotea, atat piesa cat si clipul reprezinta o maturizare artistica, mi-am dorit foarte mult sa capat curajul de a ma exprima astfel”, a explicat tanara artista.

Noul videoclip beneficiaza si de participarea extraordinara a lui Bogdan Boanta, unul dintre cei mai talentati coregrafi din Romania. “Mi-am dorit foarte mult un moment de dans contemporan in clip, care sa sugereze exact ceea ce spun si versurile, iar cel mai potrivit mi s-a parut Bogdan. El a jucat rolul personajului masculin, iar coregrafia in faina, o premiera in clipurile romanesti, a fost realizata tot de el”, a spus Sore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.