Avicii concert la Bucuresti pe data de 2 Mai

0
17

Avicii

“Pentru o experienţă de neuitat am hotărât să realizăm în cadrul evenimentului un show nemaivăzut de efecte şi lumini. În plus participanţii VIP vor avea parte de o intrare separată şi de o zonă special amenajată, iar rezervarea VIP se va face doar telefonic. Pentru prima dată în cadrul unui eveniment de o astfel de amploare clienţii VIP vor beneficia de servire exclusivă la masă. Vă promitem un concert incendiar ce se va sfârşi în zori, la orele 03:00 dimineaţa”, a declarat Ross Ranallo, Director MEI Concerts Entertainment.

După ce şi-a lansat material discografic de debut “True” (2013), pe care se găsesc şi hiturile “Wake Me Up” sau “You Make Me”, Avicii a început să pregătească turneul mondial de promovare al albumului. Turneul ce începe săptămâna viitoare în Australia, continuă în Europa şi va ajunge şi la Bucureşti, pe 2 mai 2014.

UPDATE: Avicii a postat pe contul oficial de Facebook urmatoarele:

ATTENTION ROMANIA!

I’ve heard that there are rumours about a show in May in Bukarest. This is information is unfortunately FAKE and I have NO SHOW CONFIRMED at the moment. Sorry to all of you who thought this was true!

Spread the word to make sure NO ONE buys tickets to this show!

All my confirmed shows will be announced on my website!

https://www.facebook.com/avicii/posts/10151969359606799

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.