Fuga – Al doilea film produs de Paul Sichigea

0
264

fuga

„Fuga” a fost realizat dupa o idee mai veche a regizorului Paul Sichigea. Dupa „La apus”, un film amator care a avut ca impact mii de persoane pe pagina oficiala de Facebook si Youtube, a venit randul acestui scurtmetraj realizat in mai putin de o luna. In film este vorba despre o tanara (Iulia Zaharia) care, cu 6 luni inainte de povestea din film, a fost martora unei crime oribile comise de un cunoscut interlop.

In film sunt prezentate urmarile procesului in care Iulia este martorul principal. Ea este sfatuita de catre bunul ei prieten, Victor Coman sa isi angajeze o garda de corp, interlopul (Florin Danulescu) fiind un razbunator si o persoana extrem de violenta. Pana la recurs mai sunt 27 de zile, iar Iulia trebuie sa fie prezenta pentru a ajuta autoritatile sa pedepseasca criminalul. Danulescu trimite insa un asasin pe urmele tinerei, care se va vedea obligata sa fuga. Asasinul este foarte antrenat, lipsit de orice sentiment si se poate infiltra cu mare usurinta in multimi, Iulia fiind unica tinta.

Filmarile au durat 10 zile, iar personajul principal, Stefan Mavrodin, s-a antrenat mai multe zile in artele martiale. Actorul a lucrat intens cu un expert in diferite stiluri de lupta, precum Aikido. Antrenamentele au fost riguroase, regizorul Paul Sichigea vrand ca personajul lui Mavrodin sa fie extrem de calculat, iar miscarile sale sa fie perfecte.

Filmarile au inceput dupa mai multe pregatiri, precum dictie si miscare scenica. Premiera a avut loc pe 22 august 2016 pe pagina oficiala de Facebook a filmului amator.

Facebook: https://www.facebook.com/filmfuga

IMDb: http://www.imdb.com/title/tt6035838/

Va dorim vizionare placuta !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.