I Don’t Know How She Does It – Film Review and Trailer

0
5

I Don't Know How She Does It Movie Poster

Faceţi cunoştinţă cu Kate Reddy (Sarah Jessica Parker) – soţie, mamă, femeie de carieră şi jongleur prin excelenţă. Viaţa lui Kate e agitată, dar, altfel, grozavă. Are un soţ minunat, Richard (Greg Kinnear), arhitect care tocmai s-a lansat pe cont propriu.

Are şi doi copii adorabili, Emily (Emma Rayne Lyle), care a împlinit şase ani, şi Ben (Theodore şi Julius Goldberg), un puşti care o iubeşte mai mult decît orice pe lume. Şi mai are şi o slujbă care-i place, ca manager de investiţii la filiala din Boston a unei companii financiare de la New York.

Kate călătoreşte des în interes de serviciu, dar reuşeşte să aibă grijă şi de activităţile şcolare şi extra-şcolare ale fiicei sale, ca orice mamă casnică. Colegii, cunoştinţele şi rudele spun mereu acelaşi lucru cînd vorbesc despre capacitatea lui Kate de a le face pe toate aşa de uşor: “Oare cum o reuşi?”. E o întrebare pe care Kate o întîmpină cu un zîmbet politicos, în timp ce colega şi prietena ei cea mai bună, Allison (Christina Hendricks), ridică ironic din sprîncene.

Dar realitatea e alta: Kate nu-şi mai aduce aminte de cînd nu a mai avut un somn neîntrerupt noaptea, iar lista ei cu lucruri de făcut este într-o expansiune continuă. Uneori ajunge la birou accesorizată cu urme din mic dejunul copiilor, spre oroarea colegei sale mai tinere, Momo (Olivia Munn), care e obsedată de muncă, nu suportă copiii, dar care tace mîlc cînd vine vorba de propria ei familie faţă de colegii de sex masculin.

O cină cu Richard e creată de cuptorul cu microunde, iar acea plăcintă pentru vînzarea de prăjituri de la şcoala lui Emily e rodul necesităţii care învinge vina maternă şi dă naştere unei invenţii ciudate…

După ani şi ani de trudă consecventă, Kate obţine la muncă o victorie, cînd propunerea ei pentru o nouă investiţie e primită cu entuziasm de către şeful firmei de la New York, Jack Abelhammer (Pierce Brosnan). Acesta vine cu veşti şi mai bune: vrea să prezinte propunerea unui client foarte important.

Însă data prezentării e prea apropiată, şi asta înseamnă pentru Klate că va trebui să petreacă şi mai mult timp departe de casă, pentru a pregăti fiecare detaliu împreună cu Jack, tocmai la New York. Acasă, Richard are şi el veşti bune: a primit primul său contract ca independent, şi e unul din acele momente în care se hotărăşte viitorul său noii sale alegeri în carieră. Aşadar, Kate Redding începe jongleria pe o sîrmă şi înaltă, şi subţire…

Bazat pe romanul de mare succes I DON’T KNOW HOW SHE DOES IT, tradus la noi cu titlul Nu ştiu cum reuşeşte, filmul este o comedie despre o mamă a cărei viaţă depinde de lista cu îndatoriri zilnice.

Regizat de Douglas McGrath (EMMA), produs de Donna Gigliotti (SHAKESPEARE IN LOVE) şi adaptat pentru marele ecran de Aline Brosh McKenna (THE DEVIL WEARS PRADA), OARE CUM O REUŞI? îi are în distribuţie pe Sarah Jessica Parker (SEX AND THE CITY), Pierce Brosnan (MAMMA MIA! ), Greg Kinnear (LITTLE MISS SUNSHINE), Christina Hendricks (“Mad Men”), Kelsey Grammer (“Frasier”), Seth Meyers (“Saturday Night Live”), Olivia Munn (“The Daily Show”) şi Jane Curtin (I LOVE YOU, MAN).


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.