Rabbit Hole – Film Review and Trailer

Rabbit Hole Movie Poster

Bazata pe o piesa de teatru omonima scrisa de catre dramaturgul David Lindsay-Abaire, drama “Rabbit Hole” ii are in centrul actiunii pe Becca si Howie Corbett, doi soti care se confrunta in moduri diferite cu tragedia pierderii unicului lor copil.

In urma cu opt luni, baietelul lor in varsta de 4 ani pe nume Danny a alergat in strada dupa cainele familiei si a fost accidentat mortal de un automobil condus de catre un adolescent.

In vreme ce Howie apeleaza la terapia de grup pentru a depasi socul mortii lui Danny si se imprieteneste cu o mamica care si-a pierdut la randul ei copilul, Becca respinge toate tentativele mamei, surorii si sotului de a o consola si de a se apropia sufleteste de ea, traversand o faza de negare si fiind extrem de furioasa pe Dumnezeu si pe lumea intreaga.

Singura persoana cu care Becca relationeaza si in fata careia isi deschide inima este chiar adolescentul care i-a ucis fiul, un autor de benzi desenate pe nume Jason, care regreta profund consecintele nefaste ale accidentului ce i-a influentat si lui in mod negativ existenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.