Lenovo IdeaCentre A300 – probabil cel mai arătos PC all-in-one


Lenovo Ideacentre A300Nu ne certăm aici cu fanii Apple în legătură cu designul. Cei care doresc un all-in-one cu Windows 7 care arată foarte bine pot să arunce o privire pe specificaţiile lui Lenovo IdeaCentre A300. Frumuseţea costă destul de mult, iar peformanţele sunt la nivelul laptopurilor din generaţia anterioară. Nu ştim dacă piciorul adăposteşte vreo componentă sau dacă procesoarele Intel Pentium T4400 ori Core 2 Duo T6600 se ascund în spatele ecranului. Placa video integrată GMA X4500 şi 4 GB de memorie RAM DDR3 mai fac parte din configuraţie. Ecranul lui IdeaCentre A300 are diagonala de 21.5″ şi rezoluţie de 1920×1080, excelentă pentru conţinut multimedia HD.
Aspectul este cel care scoate în evidenţă acest PC all-in-one. Ecranul nu mai are baza pe birou, ci a fost ridicat în dreptul ochilor cu ajutorul piciorului. Utilizatorii vor aprecia acest nivel de ergonomie, mai ales dacă sunt familiari cu lucrul intens folosind un laptop. Performanţele se adresează celor mai puţin pretenţioşi. Jocurile sunt excluse din ecuaţie, însă în mediul office şi la redarea conţinutului multimedia Lenovo IdeaCentre A300 se va descurca bine. Preţurile ar fi putut fi mai mici. Configuraţiile încep de la 800 $, iar cea mai performantă poate fi achiziţionată cu 950 $.Când şi dacă va ajunge pe piaţa din România, acestea sunt două întrebări la care nu vă putem răspunde.
Sursa: Go4IT

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone