Optimus Popularis – tastatura-ecran, la mai puţin de 1.000 $ din 2011

Optimus PopularisCei de la Art Lebedev au devenit cunoscuţi în domeniul IT în mod special datorită tastaturii lor Maximus care costă la ora actuală aproximativ 1.650 €. Preţul mare este dat de faptul că fiecare tastă este dotată cu un ecran OLED personalizabil. Probabil pentru că numărul comezilor era prea mic au fost puse la vânzare versiuni cu mai puţin taste-ecran, cumpărătorul având posibilitatea ca mai târziu să-şi cumpere şi celelalte taste “active”. În 2008 a fost anunţat un nou model, ceva mai ieftin, numit Popularis. Prea multe detalii despre el nu am mai auzit până acum, când studioul de creaţie a făcut un anunţ public.
Optimus Popularis va costa mai puţin de 1.000 $, reducerea preţului fiind generată în mod special de faptul că nu vor mai fi folosite ecrane OLED pentru taste. Probabil că ruşii se vor opri la clasicul LCD, mai potrivit pentru criza economică actuală. Ei speră ca producţia să înceapă anul acesta şi scumpele periferice să fie vândute anul viitor. Cui ar putea fi utilă această tastatură? Vor exista profile speciale pentru aplicaţii precum Photoshop sau pentru jocuri. În plus, fiecare tastă poate afişa un simbol la apăsarea Ctrl sau Alt.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.