21.12.2012 Apocalipsa voi ce credeti?

0
1

Apocalypse 2012

21.12.2012 se termina calendarul Mayas, dupa prezicerile lor ar veni sfarsitul lumii, dar nu ii asa nimeni nu stie cat vom mai sta pe pamantul acesta.Bine inteles lumea profita dupa ziua asta pentru a promova produsele lor proprii.

Nimeni nu stie cand o sa vina sfarsitul lumii, doar DUMNEZEU mai stie cat ne tine pe pamantul acesta, nu suntem noi cu acestea.Chiar vazusem la televizor zilele trecute cum lumea se pregateste cu buncare speciale, mancare pentru cateva luni bune, rezervoare de apa potabila si toate ce iti trebuie pentru supravetuire.

Cred ca pe 21 Decembrie toata lumea va fi pregatita pentru ce inca nici noi nu stim asteptam sa vedem si ziua aceea, bine inteles la televizor si peste tot va arata cum se pregateste lumea si toate alea dar noi va vom tine la curent cu tot ce se intampla pe 21 Decembrie 2012.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.