Adina Ciuciu a primit tort in forma de sani de la Capatos

0
21

Adina Barbu

Adina Barbu alias Adina Ciuciu, a împlinit 28 de ani, în data de 28 octombrie şi pentru că a fost invitată în emisiunea “Un Show Păcătos”, gazda emisiunii, Dan Capatos, şi întreaga echipă din platou i-au făcut cadou un tort cu dedicaţie.

Adina a primit de la Dan Capatos, Mircea Stoian şi Bianca Drăguşanu un tort în formă de sâni şi un imens buchet de flori care au înmuiat-o de tot pe “Noua Niculeta Luciu”.

În ultimele zile Adina a avut parte numai de reclamă negativă, Libertatea descoperind actul prin care se dovedeşte faptul că aceasta a născut un copil când avea numai 17 ani. Aceasta a venit în emisiunea lui Capatos pentru a nega ceea ce s-a aflat despre ea deşi toate dovezile sunt mai mult decât concludente.

Sursa: libertatea


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Ca sa fii la curent cu ultimele stiri din Romania cat si din strainatate, acu poti afla cel mai simplu instaland aplicatia Stirile Radio Noise Romania care se gaseste in Google Play/Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.