Antonia este o stea rosie


Antonia

Sambata seara Antonia a avut o aventura demna de filmele cu James Bond. Invitata sa cante la cel mai important eveniment muzical armean al anului, Armenian Music Awards, desfasurat la Kremlin, Moscova, cantareata a trebuit sa respecte reguli de securitate tipice productiilor Hollywoodiene.

Evenimentul s-a desfasurat sub o foarte stricta protectie, avand in vedere faptul ca in sala se aflau inalti demnitari armeni iar presedintele Rusiei, Dmitry Medvedev, era prezent in Kremlin in timpul repetitiilor.

Antonia a reprezentat punctul principal de atractie al ceremoniei la care au fost inivitate unele dintre cele mai influente si controversate personalitati ale momentului. Toti artistii au complimentat-o iar zambetul ei a aparut in mii de poze alaturi de sute de fani, admiratori si trandafiri rosii.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone