Autostrada lui Boc se scumpeste

0
4

Autostrada

“Autostrada lui Boc”, drumul de milioane de euro, care traversează satul natal al premierului se tot scumpeşte. În luna iulie, reporterii Observatorului dezvăluiau, în exclusivitate, sumele uriaşe pompate în acest proiect. La acea vreme, proiectul costa 10 milioane de euro. Între timp suma a crescut cu peste 50 la sută.

Licitaţia a fost câştigată în 2009 de firma MBS Gropup, a lui Gabriel Silagyi, om de afaceri full-time, în timpul liber, consilier PDL de Turda.

Lucrările, însă au fost sistate la puţin timp după ce au început. Au fost reluate abia după ce Consiliul Judeţean a aprobat suplimentarea contractului cu 3,7 milioane de euro.

Consiliul Judeţean Cluj a pus pe masa MBS group, milioanele pe lângă cele 10 deja ofertate, fără licitaţie.

Costul total al proiectului ajunge la 15, 7 milioane de euro şi un cost per kilometru de aproape 800.000 de euro, pentru drumul din zona turistică Răchiţele-Ic Ponor, citeaza Antena3.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.