Cea mai mare despagubire acordata in Romania

0
4

Euro

Un milion de euro pentru viaţa unei fetiţe de trei ani şi pentru rănile suferite de prietena ei de joacă. Este cea mai mare despăgubire acordată în România în urma unui accident rutier. Suma, stabilită de instanţă, i-a uimit şi pe asiguratori.

Două fetiţe de trei ani, care se jucau lângă aleea dintre blocuri au fost accidentate de o tânără de 25 de ani, care conducea o maşină de teren.

După doi ani de proces, firma de asigurare a fost obligată de instanţă să le plătească 500.000 de euro părinţilor fetei decedate şi alte 500.000 de euro tutorilor celei accidentată grav.

Banii nu compensează pierderea suferită de familii.

Fetiţa rănită se recuperează greu după traumatismele craniene suferite. A rămas paralizată pe o parte – nu aude cu o ureche, nu vede cu un ochi. Părinţii celeilalte nu s-au împăcat cu pierderea.

Cea mai mare despăgubire de până acum era de 450.000 de euro şi o rentă lunară de 1.200 de euro dată unei tinere de 19 ani rămasă paralizată în urma unui accident. Dauna medie în România este de însă de 1.000-1.200 de euro. Poliţa RCA costă însă numai câteva zeci sau sute de euro, ne informeaza Antena3.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.