City FM se schimba in Click FM






Dinu Patriciu

Dupa inchiderea City FM, postul se va transforma in Click FM, dupa cum anunta pagina de media in luna mai.

Realizatorii City FM au fost anuntati vienri de catre Cristi Raileanu ca emisiunile lor se anuleaza. Postul de radio a fost cumparat in primavara de Dinu Patriciu.

Marcel Platon, realizatorul “City City Bang Bang…” si Mihai Bara, de la “Morning Rocks” si “Rock the movie” si-au luat la revedere de la ascultatori prin intermediul paginii de Facebook City FM.

“A venit momentul meu… fiind cel mai nou sosit in echipa CityFM si cel mai batran… dar cu bucurii marunte, va rog sa-mi permiteti sa va doresc : la multi alaturi de ceea ce inseamna ROCK! Nu conteaza de ce plec, conteaza doar ca EXISTATI!
Ciao si sunt convins ce ne vom regasi repede… nu voi cauta foarte mult:)” (Marcel Platon)

“desi mi-am pregatit de saptamana trecuta iesirea din scena CityFM, iata ca am mai primit un weekend, ultimul de aceasta data. : ) So, we are going out in style, motiv pentru care playlistul il veti face voi zilele astea doua (…) (Mihai Bara)

Se pare ca tensiunile dintre realizatorii postului radio si Dinu Patriciu au inceput sa se intensifice de luna trecuta. Pe atunci, in emisiunea Aerobaza Kamikaze din 22 iulie, Dinu Patriciu a fost ironizat.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.