Comentatorul sportiv Cristian Topescu a murit la varsta de 81 de ani

0
99

Cristian Topescu

El fusese internat de urgență la Spitalul Elias din București, într-o stare de sănătate precară. Trupul marelui om de televiziune Cristian Ţopescu va fi depus joi, 17 mai, în Studioul 2 al Televiziunii Române, în intervalul 11.00-19.00, anunţă postul public de televiziune.Cristian Ţopescu are 81 de ani şi a fost comentator sportiv şi politician, fiind ales senator de Bucureşti, în urma alegerilor parlamentare din 30 noiembrie 2008, scrie RomaniaTV.

Comunicatul transmis de Spitalul Elias, unde comentatorul sportiv fusese internat în urmă cu o săptămână, „Cristian George Țopescu, în vârstă de 81 de ani, s-a internat marți, 08.05.2018, la Spitalul Universitar de Urgență Elias, în stare gravă în contextul acutizării unor afecțiuni cronice. Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă și tratament în secția de Terapie Intensivă. Decedează azi, 15.05.2018, ora 16, prin stop cardiorespirator iresuscitabil.”

Chiar imi aduc aminte cand eram mai tanar si era unul dintre cei mai buni comentatori sportivi, nu te vom uita niciodata maestre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.