Cornel Ilie – Vunk – isi petrece ziua de nastere cu doua fotomodele

Cornel Ilie VunkO bataie cu perne si doua femei frumoase imbracate doar in tricouri, sunt elementele cu ajutorul carora, Cornel Ilie va aprinde artificii pe tavan, pe 25 mai, chiar de ziua lui.

ARTIFICII PE TAVAN este numele noului single VUNK ce va fi lansat maine, la Neata cu Razvan si Dani. Alaturi de piesa, baietii vor prezenta publicului si un nou concept de petrecere, numit “PARTYFICII”, ce le va avea ca amfitrioane pe fotomodelele Natalia Mateut si Gina Maican.

“PARTYFICII” este propunerea noastra de petreceri care sa aiba loc in casa, intre patru pereti. Nu chemam lumea in cluburi, ci ii punem sa stea acasa sa se distreze. Noua ne este dor de petrecerile care se tineau in apartamentele noastre, la prieteni sau la prietenii prietenilor, in dormitoare si sufragerii. Plus ca in perioada asta este si mai ieftin sa te distrezi asa. “Artificii pe tavan” este Party-tura perfecta pentru cei care stiu sa faca o petrecere in orice loc, chiar si acasa. Nu intamplator am ales sa facem lansarea de ziua mea, in felul asta voi petrece si eu” a declarat Cornel Ilie.

Inconfundabilul stil VUNK, alaturi de un sound fresh, condimentate cu versuri obraznice este reteta noului single “ARTIFICII PE TAVAN”. In plus, o alta premiera este si colaborarea trupei cu echipa de productie SugarDaddys pentru noua piesa, ce se va bucura in curand si de un videoclip, in care rolul principal feminin va fi jucat de Natalia Mateut.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.