Cunoscutul om de radio Andrei Gheorghe a murit

0
65

Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe a suferit un stop cardio-respirator, trupul lui a fost gasit in casa sa din orasul Voluntari, Judetul Ilfov, potrivit unor surse din ancheta era mort de aproximativ 12 ore.Un echipaj al poliției, de asemenea, a sosit la locuință, după ce moartea omului de radio a fost anunțată. Ulterior, au apărut și legiștii.

Potrivit unor surse judiciare, Andrei Gheorghe a fost găsit decedat, în baia din locuința personală. Andrei Gheorghe avea 56 de ani.În 2002 și 2003 realizează la Antena 1 emisiunea „Gheorghe” și reia emisiunea „13-14 cu Andrei”, mai întâi la Radio 21, și apoi în perioada 2005-2006, la Radio Total.

A avut un rol secundar în filmele „Amen” al lui Costa Gavras, Tinerețe fără tinerețe al lui Francis Ford Coppola (film aflat în faza de preproducție) și a colaborat cu Paraziții pentru albumul Irefutabil. În 2004 este consilier media și realizator de emisiuni („Politica, frate!” și „Am o știre pentru tine!”) la Realitatea TV.

A scris la „Academia Cațavencu” și în ghidul „24-FUN”. În afară de realizarea de emisiuni radio și TV, a deținut funcții de conducere la posturile unde a lucrat: director general al Radio Sky Constanța și Pro FM București, director de programe al trustului Media Pro, consilier în probleme de marketing la Antena 1 București.

În 2006 în colecția „Ego Publicistică” de la Polirom a apărut volumul „Midnight Killer – Banalitatea s-a născut la oraș”, însoțit de un CD audio.

Cele mai bune emisiuni de pe Pro FM 13-14 si emisiunea noua Midnight Killer, am pierdut un om mare al Radioului Romanesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.