Cunoscutul om de radio Andrei Gheorghe a murit

0
43

Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe a suferit un stop cardio-respirator, trupul lui a fost gasit in casa sa din orasul Voluntari, Judetul Ilfov, potrivit unor surse din ancheta era mort de aproximativ 12 ore.Un echipaj al poliției, de asemenea, a sosit la locuință, după ce moartea omului de radio a fost anunțată. Ulterior, au apărut și legiștii.

Potrivit unor surse judiciare, Andrei Gheorghe a fost găsit decedat, în baia din locuința personală. Andrei Gheorghe avea 56 de ani.În 2002 și 2003 realizează la Antena 1 emisiunea “Gheorghe” și reia emisiunea “13-14 cu Andrei”, mai întâi la Radio 21, și apoi în perioada 2005-2006, la Radio Total.

A avut un rol secundar în filmele „Amen” al lui Costa Gavras, Tinerețe fără tinerețe al lui Francis Ford Coppola (film aflat în faza de preproducție) și a colaborat cu Paraziții pentru albumul Irefutabil. În 2004 este consilier media și realizator de emisiuni (“Politica, frate!” și “Am o știre pentru tine!”) la Realitatea TV.

A scris la “Academia Cațavencu” și în ghidul “24-FUN”. În afară de realizarea de emisiuni radio și TV, a deținut funcții de conducere la posturile unde a lucrat: director general al Radio Sky Constanța și Pro FM București, director de programe al trustului Media Pro, consilier în probleme de marketing la Antena 1 București.

În 2006 în colecția “Ego Publicistică” de la Polirom a apărut volumul “Midnight Killer – Banalitatea s-a născut la oraș”, însoțit de un CD audio.

Cele mai bune emisiuni de pe Pro FM 13-14 si emisiunea noua Midnight Killer, am pierdut un om mare al Radioului Romanesc.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Sustine proiectul Radio Noise Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.