Din 1 Martie 10Tv va deveni Digi 24

0
58

Digi24

Astazi a fost aprobata schimbarea postului 10TV in Digi 24, CNA a aprobat schimbarea denumirii postului in modificarea grilei dintr-un post generalist intr-un post de stiri.Schimbarea a fost aprobata cu opt voturi pentru si unu impotriva.

La aceste audieri au venit oameni din echipa noului post de stiri Digi 24 inclusiv Luca Niculescu, Cosmin Prelipceanu si Razvan Mitroi.Managerul de proiect George Orbean a anuntat ca postul Digi 24 va incepe sa emite de la 1 martie 2012.

Acest post de stiri va fi al saselea pe aceasta nisa care va avea grupaje informative din ora in ora o emisiune matinala care va tine trei ore si o seara plina de talk-showuri in direct, unde publicul il va revedea pe Luca Niculescu si Cosmin Prelipceanu.

Conducerea postului Digi 24 a continuat sa faca recrutari in noua echipa prin aducerea prezentatoarei de stiri care a activat la TVR in ultimii sapte ani, Adriana Muraru.Acest post este detinut de compania RCS-RDS, care este operator de cablu si provider de internet in Romania cat si in europa in unele zone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.