Fostul portar al nationalei Silviu Lung implicat in accident

0
13

Silviu Lung Accident

Silviu Lung a fost rănit grav într-un accident rutier, produs miercuri după-amiază pe raza localităţii doljene Radovan, dar viaţa sa este în afara oricărui pericol, după cum spune Alexandru Cameniţă, şeful Secţiei de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean (SJU) Craiova.

“S-a lovit puţin la nas şi la frunte, dar este bine, are toate semnele vitale, nu e absolut niciun pericol. A apucat să-mi spună că el conducea maşina când a avut loc accidentul. Vă daţi seama că e ca şi cum ţi-ai recunoaşte vina”, a spus acesta.

În urma accidentului au fost răniţi şi o fată de 16 ani şi fratele acesteia, în vârstă de 15 ani, iar potrivit medicilor în starea cea mai gravă este tânăra.

În momentul de faţă pacientul de 57 de ani (n.r. – Silviu Lung) se află la computer tomograf, face o tomografie, fata deja a făcut acest examen. În cazul tinerei se pare că este vorba de o traumă acută severă, iar în funcţie de rezultatele investigaţiilor se va decide şi opţiunea terapeutică. În momentul de faţă funcţiile vitale sunt stabile pentru toate cele trei persoane, însă dintre acestea în starea cea mai gravă este tânăra, care are un hematom cranio-cerebral. Rămâne de văzut care sunt interpretările investigaţiilor făcute până acum”, a spus Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al SJU Craiova.

Fata va rămâne internată pe Secţia de Neurochirurgie, iar băiatul de 15 ani, care a suferit o contuzie toracică, este internat la Secţia de chirurgie-ortopedie-pediatrie a SJU Craiova, a mai spus sursa citată, scrie RomaniaTV.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.