Furt la telegondola din Piatra Neamt


Telegondola Piatra Neamt

Mândria oraşului Piatra Neamţ, copilul de suflet al primarului Gheorghe Ştefan, telegondola care urcă pe muntele Cozla n-a mişcat deloc luni. Pe afişul de pe geamul casieriei scria “revizie tehnică”. De fapt, programul a fost amânat de hoţii care duminică noaptea au furat toate încasările de peste zi, adică 37.000 de lei noi.

Hoţul a avut o misiune foarte uşoară. La sfârşitul turei, casieriţa nu a retras banii din încasări, aşa cum trebuia să facă, ci a încuiat cei 37.000 de lei în sief şi a lăsat cheia casei de bani într-un sertar din casierie. Practic, tot ce-a stat între hoţ şi prada sa a fost o uşă de termopan.

Cel care a dat lovitura nici măcar n-a fost nevoit să spargă geamul. A forţat încuietoarea, fără să lase urme vizibile şi a ţintit direct banii. Nu s-a atins de electronicele din casierie.

Furtul a fost descoperit abia luni dimineaţă. Poliţiştii au început cercetările, fiind aproape siguri că hoţul a acţionat la pont sau că are legături cu cineva din interiorul firmei. Acum, oamenii legii nu mai au niciun dubiu, pentru că au constatat că niciuna dintre cele trei camere de supraveghere care ar fi trebuit să-l surprindă pe cel care a dat lovitura nu funcţionau în momentul furtului, Antena3.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.