Furt la telegondola din Piatra Neamt

0
1

Telegondola Piatra Neamt

Mândria oraşului Piatra Neamţ, copilul de suflet al primarului Gheorghe Ştefan, telegondola care urcă pe muntele Cozla n-a mişcat deloc luni. Pe afişul de pe geamul casieriei scria “revizie tehnică”. De fapt, programul a fost amânat de hoţii care duminică noaptea au furat toate încasările de peste zi, adică 37.000 de lei noi.

Hoţul a avut o misiune foarte uşoară. La sfârşitul turei, casieriţa nu a retras banii din încasări, aşa cum trebuia să facă, ci a încuiat cei 37.000 de lei în sief şi a lăsat cheia casei de bani într-un sertar din casierie. Practic, tot ce-a stat între hoţ şi prada sa a fost o uşă de termopan.

Cel care a dat lovitura nici măcar n-a fost nevoit să spargă geamul. A forţat încuietoarea, fără să lase urme vizibile şi a ţintit direct banii. Nu s-a atins de electronicele din casierie.

Furtul a fost descoperit abia luni dimineaţă. Poliţiştii au început cercetările, fiind aproape siguri că hoţul a acţionat la pont sau că are legături cu cineva din interiorul firmei. Acum, oamenii legii nu mai au niciun dubiu, pentru că au constatat că niciuna dintre cele trei camere de supraveghere care ar fi trebuit să-l surprindă pe cel care a dat lovitura nu funcţionau în momentul furtului, Antena3.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.