Gerul si Viscolul pune stapanire pe Romania

0
22

Frig si ger

La ora 19.00, sunt închise două autostrăzi şi 51 de drumuri naţionale, potrivit ultimului raport al Inspectoratului General al Poliţiei Române. CFR a anulat 74 de trenuri, între Bucureşti şi Constanţa circulându-se cu plug antemergător din cauza ninsorii viscolite şi a formării sulurilor de zăpadă. De asemenea, compania Wizz Air a anulat şi o cursă pe ruta Bucureşti-Roma, din cauza condiţiilor meteorologice, astfel că numărul de curse anulate vineri de pe aeroportul Otopeni a ajuns la 25, potrivit situaţiei prezentate pentru ora 18.30 de Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

CFR a anulat 74 de trenuri, între Bucureşti şi Constanţa circulându-se cu plug antemergător din cauza ninsorii viscolite şi a formării sulurilor de zăpadă. În Gara de Nord, cele mai mari întârzieri, de 350, respectiv 215 minute, le aveau două trenuri InterRegio care veneau de la Timişoara şi Deva.

CFR Călători a anulat 14 trenuri InterRegio, majoriatea între Bucureşti şi Constanţa, dar şi între Bucureşti şi Craiova, scrie news.ro

O stire de ultima ora:

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că luni și marți nu vor fi deschise școlile și grădinițele în București, din cauza condițiilor meteo, scrie Agerpres.ro

Acuma in momentul de fata sunt 50 de masini blocate pe A2, autovehiculele au fost prinse de viscol si unele au fost lasate acolo, altele au ramas cu oameni si sunt blocati acolo, fac tot cate un KM in cateva zeci de minute, viscolul este foarte tare si abia poti sa iesi din masina.

Vom Revenii la acest subiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.