GSP TV scos din grila RCS RDS, de maine intra pe DOLCE si in cateva zile pe UPC

0
97

GSP TV Logo

Postul de televiziune GspTV a fost scos, sambata seara, din grila de programe a RCS-RDS, parteneriatul dintre cele doua parti incheindu-se odata cu ultima etapa a Ligii 1. Postul va continua insa sa transmita si, potrivit gsp.ro, GspTv ar fi ajuns la un acord cu UPC si Dolce, urmand a fi receptionat incepand de saptamana viitoare pe aceste platforme.

GspTv a fost scos din grila RCS-RDS sambata seara, la ora 23:00, parteneriatul dintre cele doua parti ajungand la final dupa o colaborare de trei ani. Potrivit gsp.ro, citand surse din Intact, GspTv ar fi semnat deja contracte cu UPC, Romtelecom (Dolce) si cu cablistii independenti din tara, postul urmand a putea fi receptionat pe aceste platforme incepand de saptamana viitoare (Dolce de luni si UPC de la mijlocul saptamanii viitoare).

Potrivit Realitatea, intre Antena TV Group SA si RCS-RDS exista mai multe litigii. Intr-un dosar inregistrat la Sectia Comerciala a Tribunalului Bucuresti, Antena TV Group SA a cerut insolventa companiei RCS-RDS. La randul sau, grupul RCS-RDS cere daune morale si materiale in valoare de 100 de miloane de euro de la Antena TV Group SA, pentru „gravele prejudicii materiale si morale produse in urma campaniei media prin care posturile audiovizuale si celelalte canale media ale Grupului Intact Media au denigrat, au afectat reputatia si imaginea publica a societatii RCS&RDS SA”, precizeaza hotnews.ro.

Toate calculele ar putea fi date peste cap însă de negocierile dintre Sabina Petre, director general Antena TV Group, şi Dumitru Dragomir, preşedintele L.P.F., legate de vînzarea postului către L.P.F., unde ar fi transmise cele şase pachete de meciuri rămase nevîndute la licitaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.