In Romania ca si la Polul Nord

0
4
Frig
Foto: ziarelive.ro

Se spune că la Întorsura Buzăului este polul frigului din România. Nici nu este de mirare, pentru că este foarte rece. Oamenii ies din casă doar dacă este necesar. “Este foarte frig. Parc ar fi Polul Nord, aici, la Întorsura Buzăului. Au fost minus 32 de grade”, a spus unul dintre localnici.

Localnicii de la Întorsura Buzăului au înfruntat minime termice care au oscilat între minus 20 şi minus 30 de grade Celsius. Nu iese nimeni din casă dacă nu este cu adevărat nevoie şi fără să-şi pună cel puţin două rânduri de haine.

Copiii poartă chiar şi costume de schi şi abia reuşesc să meargă atât de înfofoliţi. Nimeni nu îndrăzneşte să iasă pe stradă cu capul descoperit sau fără mănuşi.

“Vremea este friguroasă. Sunt temperaturi sub minus 20 de grade, nu degeaba se spună că-i polul frigului la Întorsura Buzăului. Duminică au fost minus 27 de grade”, a spus tehnicianul meteo, Ciprian Burlaca.

Meteorologii anunţă că temperaturile vor fi şi mai mici în următoarele zile, ne relateaza rtv.net


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.