Keo a terminat filmarea videoclipului – Give Me Your Love


KeoKeo a incheiat ieri filmarile videoclipului pentru cel mai nou single al sau “Give me your love”. Piesa se bucura deja de succes – ocupa locul 20 in topul Hit 40 de la Radio 21 si aduce multe noutati in cariera artistului.

In primul rand, este o colaborare cu un cantaret francez de hip-hop talentat, pe nume Ralflo, care a venit special din Franta pentru acest videoclip. Ralflo a colaborat in Franta cu artisti precum Soprano si IAM. In al doilea rand, Keo a lasat deoparte aerul sau mai dark pentru culori vii si o atitudine fresh.

Videoclipul este dominat de o prezenta feminina absolut ravisanta, aparitia unei dansatoare superbe si extrem de talentata, Flavia, aleasa dupa o preselectie riguroasa, fiind sarea si piperul de care era nevoie. Tanara a absolvit Liceul de Coregrafie, a lucrat 4 ani la Opera Romana si a studiat dansul timp de 3 ani in Londra. In coregrafia pe care o veti vedea in clip Flavia are o atitudine foarte sexy si este inspirata din cultura americana a anilor `80.

Filmarile au avut loc la Studio Stage Expert si au durat mai bine de 15 ore intr-una din zilele saptamanii trecute, totul continuand ieri intr-o cladire de birouri din Otopeni.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Share on Reddit
Reddit
Print this page
Email this to someone
email