Keo a terminat filmarea videoclipului – Give Me Your Love

1
4

KeoKeo a incheiat ieri filmarile videoclipului pentru cel mai nou single al sau “Give me your love”. Piesa se bucura deja de succes – ocupa locul 20 in topul Hit 40 de la Radio 21 si aduce multe noutati in cariera artistului.

In primul rand, este o colaborare cu un cantaret francez de hip-hop talentat, pe nume Ralflo, care a venit special din Franta pentru acest videoclip. Ralflo a colaborat in Franta cu artisti precum Soprano si IAM. In al doilea rand, Keo a lasat deoparte aerul sau mai dark pentru culori vii si o atitudine fresh.

Videoclipul este dominat de o prezenta feminina absolut ravisanta, aparitia unei dansatoare superbe si extrem de talentata, Flavia, aleasa dupa o preselectie riguroasa, fiind sarea si piperul de care era nevoie. Tanara a absolvit Liceul de Coregrafie, a lucrat 4 ani la Opera Romana si a studiat dansul timp de 3 ani in Londra. In coregrafia pe care o veti vedea in clip Flavia are o atitudine foarte sexy si este inspirata din cultura americana a anilor `80.

Filmarile au avut loc la Studio Stage Expert si au durat mai bine de 15 ore intr-una din zilele saptamanii trecute, totul continuand ieri intr-o cladire de birouri din Otopeni.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.